Handelsbetingelser for Malukka.com

Generelle oplysninger

Malukka Import/eksport

Rønnealle 13
6000 Kolding 

Danmark

CVR: 39582929
TLF: +4553537028
Email.
kontakt@malukka.com

 

OBS! I tilfælde af ferie eller indkøbsrejser, kan webshoppen være midlertidigt lukket for ordrer

Forbehold

Hos Malukka import /eksport tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages samtidig forbehold for trykfejl, udsolgte/udgåede varer og force majeure. Da flere af vores produkter er specialfremstillet eller håndlavede varer, kan der endvidere forekomme mindre variationer/nuanceforskelle i farver og design. 

Betaling

Hos Malukka.com modtager vi online betalinger med

Visa/Dankort,

Visa,

MasterCard,

Mobilepay Online.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.  Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Hos Malukka.com tager vi ikke kortgebyr. 

Alle beløb du ser på hjemmesiden, er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Danmark – Kroner (DKK)

Europa – Euro (EUR)

 

I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. 

Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Malukkas valgte PCI (Payment Card Industry – Data Security Standard) og certificerede samarbejdspartner. Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført.

Når du anvender betalingskort på Malukka.com, er det derfor kun Malukkas PCI certificerede samarbejdspartner – og ikke Malukka.com – som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Malukkas PCI certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter Malukka.com

Levering

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for os hos Malukka.com

Det er en vigtig del af vores koncept at undgå overproduktion, spild og CO2 udledning og i stedet have fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.  Det betyder, at vi har valgt at have et begrænset lager og at varerne først bliver bestilt og produceret hos vores samarbejdspartnere i Tyrkiet, når vi har modtaget din ordre. 

Bestillinger fra os bliver afsendt løbende via mail, men for at begrænse miljøbelastningen ved transport, vil vi kun få leveringer fra Tyrkiet 1 – 2 gange pr. måned.  Derfor vil vores leveringstid til dig, være på maksimum 23 arbejdsdage. Til gengæld vil det både være værd at vente på og samtidig sikre, at vi alle er med til at gøre, bare en lille forskel, for miljø og klima, også fremadrettet.

Vi tager endvidere forbehold for helligdage både i Tyrkiet og i Danmark, samt forbehold for helligdage i leveringslandet. Du vil selvfølgelig blive informeret når din vare bliver afsendt herfra.  

Mht. specialfremstillede og håndlavede varer kan leveringstiden dog variere og i visse tilfælde tage længere tid. 

Ved de håndlavede varer kan der forekomme forsinkelser grundet forhold hos den aktuelle kunsthåndværker. 

I tilfælde af eventuel forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, vil vi selvfølgelig kontakte dig.

 

Hos Malukka.com vil vi desuden arbejde på at anvende miljøvenlig og FSC certificeret emballage og pakning i det omfang det er muligt. 

Vi afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt, men ligger normalt på mellem 49 – 69 kroner pr forsendelse. 

Du vil kunne vælge mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Såfremt dine varer skulle blive beskadiget under leveringen, anbefaler vi, at du hurtigst muligt tager kontakt til os på mail kontakt@malukka.com eller telefon +4553537028 og gør opmærksom på, at din pakke er blevet beskadiget under fragten. Du bedes venligst tage billeder af de beskadigede varer samt emballagen i forsikrings øjemed.

Vi arbejder klimavenligt med fokus på miljø og bæredygtighed. Vores bestillinger sker derved først efter du handler hos os, for på den måde at undgå overproduktion og spild. Med et begrænset lager kan leveringstiden derfor variere.

2 til 10 arbejdsdage

2 til 23 arbejdsdage

2 til 14 arbejdsdage

2 til 14 arbejdsdage

2 til 10 arbejdsdage

 

Fortrydelsesret

Du har, som kunde hos os, 14 dages fuld returret på varer, du har købt på Malukkas hjemmeside, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Skulle du behøve en længere bytte- og returfrist (hvis det f.eks. drejer sig om gavekøb til et senere tidspunkt), så send blot en mail til os på kontakt@malukka.com og fortæl os hvor lang tid du behøver. Så kan vi sagtens aftale en udvidet returret. 

Normalt vil den 14. dags periode starte den dag hvor ordren er leveret til dig, enten privat eller i pakkeshop. 

Det betyder, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked, hvis du fortryder dit køb. Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du sende en mail til kontakt@malukka.com 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret samt opgive dit ordrenummer. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen og hvis pakken ikke afhentes i pakkeshop og derfor bliver returneret, vil eventuelle udgifter herfor blive afholdt af dig.

Varer der er undtaget fortrydelsesretten.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder speciallavede sko og støvler, tasker og keramik samt specialbestillinger.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering og forsendelse af varerne. Det er dit ansvar, at varerne er forsvarligt emballeret og du bærer risikoen for varerne indtil de er leveret tilbage til os. 

Vi modtager kun pakker sendt til adressen, ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt som ”postpakke uden omdeling” 

Hvis du skal sende en vare retur, skal du vedlægge kopi af ordrebekræftelsen og sende den til følgende adresse.

 

Malukka Import/eksport

Rønnealle 13

6000 Kolding

Danmark

 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end det der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan – med andre ord – prøve varen, akkurat som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Det betyder, at du, ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Skulle du fortryde dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom der ikke refunderes penge for porto.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan også klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@malukka.com

Reklamationsret

Når du handler hos Malukka, har du selvfølgelig 2 års reklamationsret på vores produkter i henhold til den danske købelov. Du kan således få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen.

Vi vil dog i denne forbindelse gøre opmærksom på, at da en del af vores varer er håndlavede og unika varer, kan de selvfølgelig have både forskellige udtryk og farvenuancer. Der vil derfor, kunne forekomme variationer i forhold til det billede, der er vist på webshoppen. Dette anses ikke som en fejl eller mangel ved varen. Hvis du returnerer dine varer pga. dette forhold, hæfter du selv for fragtomkostningerne, samt sikkerheden for at varen bliver tilbageleveret i forsvarlig tilstand, dette vil blive gjort i overensstemmelse med fortrydelsesretten. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Malukka i rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send venligst en mail med beskrivelse af fejlen, evt. med et billede samt kopi af din faktura til kontakt@malukka.com.

Malukka.com vil dække returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Det vil i praksis være den billigste forsendelsesform.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen skal sendes til.

Malukka.Import/eksport

Rønnealle 13

6000 Kolding

Danmark

Bemærk. Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside

COPYRIGHT

Malukka import/eksport har copyright på alt indhold på Malukka.com.

Opdateret september 2020